Budownictwo wczoraj i dzis : Pecha Kucha: Denser

Używany na licencji Creative Commons Jeśli zdarzy ci się być w San Francisco tego wieczoru, 21 czerwca, możesz wziąć udział w imprezie Pecha Kucha SPURa. Począwszy od godziny 6:30 można usłyszeć i zobaczyć projektantów, myślicieli i wykonawców obejmują szereg tematów wokół wzrostu populacji i jej wpływ na budowę, otwartą przestrzeń, tranzyt i Ciebie w światowej sławy, szybki format ognia Pecha Kucha. Prelegenc...

Materialem sluzacym do wyrobu odkladnic jest stal

Brzeg odkładnicy półśrubowej ma to zagięcie jeszcze większe i wreszcie zagięcie prawego brzegu odkładnicy śrubowej jest tak duże, że odkładnica pługa przy spojrzeniu z góry przypomina kształt ósemki . Z tych czterech typów odkładnic największe rozpowszechnienie zyskały odkładnice kulturalne i półśrubowe. Materiałem służącym do wyrobu odkładnic jest stal. Odkładnicę przymocowuje-się do słupicy przy pomocy śrub...

Architektura 21szego wieku : Azienda Elettrica Ticinese Headquarters / Dario Franchini

Dzięki uprzejmości Dario Franchini Ta nagrodzona propozycja do siedziby Azienda Elettrica Ticinese (AET) w Monte Carasso w Szwajcarii została złożona przez architekta Dario Franchini. W tym projekcie celem budynku administracyjnego jest zajęcie się awangardowymi, zrównoważonymi i przyszłymi cechami architektury na budowie jako warunków miejskich. Projekt ma dwa etapy. Phase One to trzykondygnacyjny budynek administracyjny o ...

Zobacz też:

domki letniskowe budowa domy w systemie kanadyjskim deklaracja właściwości użytkowych wzór instalacja elektryczna krok po kroku bims poznań aluminium temperatura topnienia kamianna miody wiercenie studni głębinowych cena adeco drzwi sanpol poznań rury pcv do wody mała architektura ogrodowa głębokość przemarzania gruntu regulamin rodzinnych ogrodów działkowych 2015 1m3 ile to m2 bostal gliwice głębokość przemarzania blachy na dachy pełnik europejski jaka temperatura na piecu farby do elewacji

Nowoczesna architektura : Wangfujing Mixed-Use Center / Latitude Studio z BIAD

Dzięki uprzejmości Latitude Studio The Wangfujing Center w Pekinie, Chiny to przestrzeń wielofunkcyjna zaprojektowana przez Latitude Studio. Intencją propozycji jest zaprojektowanie rozwiązania architektonicznego, które zapewni pojemnik dla nieskończonej możliwości doświadczeń. Aby to osiągnąć, Latitude Studio rozważyło rolę atrium w rzymskiej architekturze, która wtryskuje przestrzeń światłem i powietrzem. Czytaj ...

Najnowsze zdjęcia w galerii e-domydrewniane.info:

300#aluminium temperatura topnienia , #kamianna miody , #wiercenie studni głębinowych cena , #adeco drzwi , #sanpol poznań , #rury pcv do wody , #mała architektura ogrodowa , #głębokość przemarzania gruntu , #regulamin rodzinnych ogrodów działkowych 2015 , #1m3 ile to m2 ,